- صفحه اصلی
- راهپیمایی با شکوه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در ساری
چهارشنبه 13 آبان 1405 برگزار شد ؛
راهپیمایی با شکوه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در ساری
همزمان با 13 آبان سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام ، شهروندان ساروی بویژه دانش آموزان و دانشجویان با گامهای استوار خود راهپیمایی با شکوهی را در خیابانهای مرکزی شهر برگزار نمودند .
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر ساری در این راهپیمایی ، همصدایی مردم وفادار مرکز استان با شعار کوبنده مرگ بر آمریکا در ساری طنین انداز بود .
13 آبان که در تقویم رسمی کشورمان به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز نامگذاری گردیده هر ساله میعادگاه مردم همیشه در صحنه برای نشان دادن بغض مقدس خود علیه استکبار می باشد و امسال با توجه به تشدید دشمنی های استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار نسبت به ملت مسلمان و آزاده ایران ، این همایش ملی از شکوه و عظمت خاصی برخوردار بود .
شایان ذکر است حضور گسترده اقشار مختلف مردم ساری خصوصا دانش آموزان از ویژگی های راهپیمایی روز 13 آبان امسال بود و اعضای شورای اسلامی شهر نیز با این عزیزان همراهی نمودند .
افزودن دیدگاه