|1405/07/29 - 29 مهر 1405
کد خبر : 2248526 اردیبهشت 1403

دوشنبه 24 اردیبهشت 1403 ؛

ششمین جلسه کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر ساری تشکیل شد

ششمین جلسه کمیسیون فرهنگی ، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر ساری در سال سوم فعالیت این نهاد ظهر دوشنبه 24 اردیبهشت 1403 به ریاست سید ذوالفقار شریفی تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر ساری در این جلسه که پرویز شعبانی رئیس شورا ، سید حسین یوسفی نایب رئیس شورا و عضو کمیسیون فرهنگی، سید رحمان میرشجاعی ، علی عاشقان و سید حسن احمدی دیگر اعضای کمیسیون و همچنین حجت الاسلام مرتضی احمدی مسئول ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران، حسین اسلامی پژوهشگر ساروی، رحمت محمدی مدیر رسانه سروش صدا و سیما و مرادی فر رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری حضور داشتند ، آخرین طرحها و نامه های حوزه وظیفه مندی کمیسیون فرهنگی از جمله اختصاص قطعه ای در آرامستان ها تحت عنوان جان بخشان مرگ مغزی و نامگذاری یکی از میادین شهر به نام خیر ساروی آقای موسی وفائیان، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
استاد حسین اسلامی پژوهشگر مازندرانی ضمن تشکر از کمیسیون فرهنگی بابت دعوت در این جلسه گفت: آقای موسی وفائیان از خیرین مطرح کشوری می باشد که خدمات ارزنده ای در حوزه های مختلف در استان مازندران انجام داده و شایسته است که به لطف این خدمات، میدان یا خیابانی به نام ایشان ثبت شود.
حجت الاسلام و المسلمین احمدی مسئول ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران با اشاره به وظایف و فعالیت های این ستاد گفت: سعی کردیم که امر معروف و نهی از منکر در تمامی حوزه ها انجام شود چون می‌توان گفت مشکلات موجود در جامعه از منکرات است که باید آنها را حل کنیم.
وی افزود : باید با کمک تمام دستگاه ها به سمت کارهایی برویم که فرهنگ ساز باشند یعنی این کار فقط بر عهده مجموعه شهرداری نیست و باید همه ارگان ها مشارکت کنند.
محمدی مدیر رسانه سروش صدا و سیما گفت: ما به دنبال اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی برای معرفی شهرستان ساری در مباحث مختلف هستیم که از جمله آنها تأسیس رادیو ساری می باشد.
وی با اعلام اینکه رسانه سروش هزار قسمت از برنامه در شهر را ساخته است ، افزود : اتفاقات بسیار خوبی در این کار رقم خورده و می‌توان به عنوان کار فرهنگی شاخص از آن نام برد.
شریفی رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی گفت: شهر ساری دارای پتانسیل های بسیار زیاد می باشد و می توانیم با استفاده از این ظرفیت ها این شهر را به بالاترین مرتبه برسانیم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به صحبت های مهمانان حاضر در جلسه باید گفتمانی با حضور دستگاه های مختلف فرهنگی بوجود آید تا به نتیجه مطلوبی برسیم.
یوسفی نایب رئیس شورای شهر ساری ضمن انتقاد از عدم بکارگیری ظرفیت های بالای نخبگان ساری گفت: شورای شهر دارای نگاه نظارتی است و می‌تواند در این خصوص نظر دهد و اجرایی شدن آن با ما نیست.
وی ابراز امیدواری کرد بتوانیم مسائل فرهنگی را به درستی تعریف کنیم تا عملکرد مناسبی داشته باشیم.
علی عاشقان‌نیز در خصوص حضور دکتر اسلامی در جلسه کمیسیون فرهنگی گفت: دکتر اسلامی از سرمایه های کشور، استان و شهر می باشد و امیدواریم از پیشنهاداتی که ایشان ارائه می‌کنند استفاده کنیم.
سید رحمان میرشجاعی دیگر عضو شورای اسلامی شهر ساری گفت: یکی‌از مهمترین مسائل موجود بحث رسانه ای و فرهنگی است که نباید از آن‌ غافل شویم. باید ببینم فضاهای فرهنگی کنونی ما چه طرفیت های دارد تا بتوانیم از آن استفاده بهینه کنیم.
وی ادامه داد : باید طوری رفتار کنیم‌که نسل جدید ما دلزده از انقلاب نشود. نوع رفتار ما بسیار مهم است نباید باعث شکاف بیشتر بین نسل ها شویم.
میرشجاعی اظهار داشت: همه نهادهای فرهنگی باید در کنار هم باشیند و با پذیرفتن واقعیت های موجود وضعیت را تغییر دهند.

لازم به ذکر است در انتهای این جلسه احکام اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر شورای اسلامی شهر ساری به آنها اعطا شد.

گالری تصاویر

افزودن دیدگاه




متن بالا را در زیر وارد کنید